Ako získať vizitky vytlačené na existujúcej karte

Obsah:

Anonim

Získanie vizitiek vytlačených z existujúcich kariet môže byť jednoduché, najmä ak máte krátky čas a máte podujatie neskôr večer. Existujú ekonomické spôsoby, ako dostať svoje vizitky vytlačené z existujúcej karty prostredníctvom lokálnej tlačiarne alebo dokonca online tlačiarne. Nie je dôvod byť bez vašich vizitiek.

Obráťte sa na pôvodnú miestnu tlačiareň, ktorú ste použili na tlač vizitky, a skontrolujte, či si zachovali natívne súbory. Ak áno, opýtajte sa ich, aké by boli náklady na to, aby boli vaše karty znovu vytlačené. Získajte vytlačené karty bez chýbajúceho rytmu. Ak budete potrebovať svoje karty tento večer, niektoré tlačiarne prácu splácajú za poplatok.

Ak vaša pôvodná tlačiareň už nie je v obchode a nemôžete kontaktovať pôvodného dizajnéra, ak máte vizitku, môžete kontaktovať novú tlačiareň. Ak vezmete svoju kartu, môžu skenovať vašu kartu, vyčistiť logo a potom vytlačiť počet kariet, ktoré potrebujete. Budú tiež môcť uložiť vaše súbory pre neskoršie použitie.

Ďalším spôsobom, ako získať vizitky vytlačené z existujúcej karty, je urobiť to sami. V obchodnom obchode, ako je napríklad Staples alebo Office Depot, môžete zakúpiť perforované alebo "čisté" listy vizitiek, ktoré môžete vložiť do tlačiarne. Pokiaľ máte dostatok vašej existujúcej vizitky na umiestnenie na sklenenú stranu, vyplňte ju, stačí ju skopírovať na listy.

Ak ste použili online tlačiareň, obráťte sa na nich. Zistite, či majú vaše vizitky archivované. Potom im oznámte, že potrebujete opätovnú tlač existujúcej karty. Tieto spoločnosti zvyčajne spěchajú proces za príplatok.

Ak máte dlhú časovú krízu, môžete svoju kartu vyfotografovať digitálnym fotoaparátom a vytlačiť ho.,

Tipy

  • Niektoré online tlačiarne neuložia súbory po ukončení tlačovej úlohy.

    Ak sa rozhodnete tlačiť vlastné vizitky z existujúcej karty fotokopírovaním hárku kariet, uvedomte si, že kvalita nebude rovnaká ako pôvodná karta.