Fax

Ako previesť Corporate Express štítky do Avery

Anonim

Mnoho programov na spracovanie textu, vrátane programu Microsoft Word, používa šablóny šablón Avery na vytváranie etikiet. Ale tieto môžu byť drahé a často je lacnejšie zakúpiť generické štítky. Môžete napríklad kúpiť štítky s obchodnými značkami od kancelárskych predajní, ako je Corporate Express. Ak chcete používať štítky Corporate Express namiesto nákladnejších štítkov Avery, jednoducho potrebujete nájsť ekvivalentné číslo dielu spoločnosti Avery uvedené v balíku značiek Corporate Express.

Otvorte softvér na spracovanie textu alebo vytváranie štítkov a určte, aký typ štítkov Avery program vyžaduje. Tieto informácie môžete zvyčajne nájsť v ponuke formátu.

Zapíšte číslo dielu štítku Avery, ktorý je uvedený v používanom softvéri. Vezmite si toto číslo s vami, keď nakupujete etikety Corporate Express.

Pozrite sa na horný roh každého balenia značiek Corporate Express. Skontrolujte číslo ekvivalentu Avery, ktoré je tam uvedené. Zvoľte štítok Corporate Express, ktorý zodpovedá štítku Avery, ktorý potrebujete.