Ako sa rýchlo porozprávajte s AT & T zákazníckym servisom

Obsah:

Anonim

Ktokoľvek s telefónnou službou AT & T pravdepodobne riešil pomalý zákaznícky servis. Mnohé počítačové hlasy vás žiadajú, aby ste povedali alebo vytočili v rôznych číslach a môže trvať 15 minút, kým sa človek dostane k otázke. Nemusí to trvať tak dlho. Niektoré triky môžu urýchliť váš ďalší hovor do zákazníckej služby AT & T.

Položky, ktoré budete potrebovať

  • telefónne

  • pero

  • papier

Vytočte číslo zákazníckej služby AT & T 800. Počúvajte automatický hlas, ktorý oznamuje zobrazené menu. Vyberte správne menu, ale iba raz.Keď automatizovaný hlas požiada, aby ste odpovedali na akékoľvek otázky vokálne, začnite do telefónu kričať nezmyselné slová. Počítač vás nebude schopný porozumieť a mal by vás priviesť k ľudskému operátorovi.

Stlačte "0" niekoľkokrát za sebou. Typicky je "0" číslo, ktoré chcete stlačiť, ak chcete preskočiť automatizovaný systém a ihneď hovoriť s zástupcom služieb zákazníkom. Ak "0" nie je číslo, vaše náhodné vytáčanie zmení systém a zavolá živú osobu.

Zapíšte meno zástupcu zákazníckeho servisu spoločnosti AT & T. Tiež ihneď jej dajte svojmu telefónnemu číslu, aby vám zavolal, ak sa odpojíte.

Tipy

  • Uistite sa, že ste zdvorilí. Váš agent bude viac spolupracujúci. Tieto tipy môžete použiť pre takmer akékoľvek oddelenie služieb zákazníkom, ktoré voláte.