Ako propagovať svoj produkt

Obsah:

Anonim

Nemusíte mať PR oddelenie alebo veľké peniaze na propagáciu svojho produktu. Vďaka internetu máte mnoho možností, ako propagovať produkt sami. Trvá to vytrvalosť a plánovanie, ale môžete urobiť úžasné pokroky s tipmi nižšie.

Vykonajte účty Facebook a MySpace. Tieto stránky už nie sú pre deti! Sú skvelé miesta pre sieť. Uistite sa, že na obidvoch účtoch umiestnite odkazy na webové stránky produktu. Vo svojich osobných informáciách povedzte o tom, ako ste vyvinuli svoj produkt, nie o svojom osobnom živote.

Pripojte sa na fóra, ktoré vás zaujímajú, a vložte do svojho podpisu odkaz na webovú stránku vášho produktu.

Podobne sa uistite, že váš e-mailový podpis obsahuje v ňom odkaz v lokalite a identifikuje vás ako tvorcu, predávajúceho, vlastníka, akákoľvek, aby ste ľuďom informovali presne, ako ste s produktom prepojení. Napríklad dobrý podpis by mal vyzerať takto: n nSprávne, nVáš meno, tvorca webových stránok nWeb_site_name.com

Zistite sa ako odborník na predmet, ktorý sa týka vášho produktu. Napíšte články o predmetoch a uverejňujte ich na svojich stránkach, na bezplatných stránkach pre zdieľanie článkov a vo vašom bulletine.

Tipy

  • Vždy byť profesionálny. Nepoužívajte zlých ľudí na fórach. Nechajte sa rozprávať v rozhovoroch. Nechcete mať zlú povesť spojenú s vaším produktom.

Výstraha

Drž sa od senzácie. Ľudia sa vyhýbajú predajcom, ktorí používajú veľa výkričníkov, a musia spomenúť svoj produkt v každom ďalšom dychu.