Ako navrhnúť motocyklový leták

Obsah:

Anonim

Leták je dobrý spôsob, ako šíriť informácie bez písania dlhých pasáží, ktoré môžu vystrašiť čitateľov od toho, čo ponúkate. Ak plánujete leták o motocykloch, potom musíte nakresliť čitateľa s dostatočným záujmom, ale nie tak, že sú preťažené. Ľudia si však nikdy nebudú pamätať, čo videli, ak nie je dostatočne lákavá. Existuje spôsob, ako to urobiť jednoduchým a príťažlivým s niekoľkými jednoduchými tipmi.

Otvorte ľubovoľný program, ktorý podporuje text a obrázky. Môžete napríklad použiť aplikáciu Microsoft Word, Power Point alebo dokonca Adobe Photoshop. Použite akýkoľvek softvér, s ktorým sa najviac cítite.

Začnite jednoduchým názvom. Potrebujete niečo, čo je krátke a jednoduché, ale presne informuje vaše informácie. Mohlo by to byť "motocykle". Toto musí byť v pomerne veľkom písme v hornej alebo strednej časti letáku. Môže to byť farebné. Pretože motocykle sú bežne spojené s rýchlosťou, môžete dokonca dať plameň grafiky okolo písma.

Ak chcete, vložte titulky. Ak je váš leták o určitom type motocykla, titulky by mohli uvádzať názov motocykla. Urobte to trochu menšie ako titul.

Zapíšte si všetky informácie, ktoré považujete za potrebné vysvetliť na letáku. Úplné vety nie sú potrebné. Môžete použiť body odrážok a jednoduché, ale efektívne slová (ako napríklad "motocyklové preteky" alebo "nové bicykle"). Ak predávate motocykle, držte sa základov; nemusíte vysvetľovať každý malý detail.

Uveďte kontaktné informácie alebo odkaz na webovú stránku, takže čitatelia môžu byť pripojené k letáku a následne sledovať ďalšie informácie.

Pridajte obrázky motocyklov alebo častí motocyklov do letáku. Používajte ich opatrne, aby ste predišli preťaženiu čítačky. Uistite sa, že vaša grafika nezahŕňa žiaden text. Zvoľte obrázky opatrne, aby sa všetky dobre hodili na tému motocykla.

Opravte leták ohľadom chýb pred tlačou. Ak je to potrebné, vytlačte ho na hrubší papier, aby bol odolnejší.

Tipy

  • Nedávajte text príliš ťažko čitateľný. Ak posielate tento leták okolo mesta, vytvorte titul dostatočne veľký na to, aby ľudia mohli čítať zďaleka.