Fax

Ako vymazať pamäť digitálneho kopírovania

Obsah:

Anonim

Väčšina digitálnych kopírovacích strojov má pevné disky, ktoré sa používajú na ukladanie údajov, ako aj softvér operačného systému kopírovacieho stroja. Podobne ako väčšina iných pevných diskov je možné uložiť dôverné údaje na pevný disk vášho kopírovacieho stroja. Zakaždým, keď je vytvorená kópia alebo tlač, je jej obraz uložený na pevnom disku. Tieto obrázky môžu a mali by sa vymazávať pred obchodovaním s digitálnou kopírkou alebo vyradením z nej.

Položky, ktoré budete potrebovať

  • Softvér na čistenie disku

  • Počítač pripojený do rovnakej siete ako digitálna kopírka

Nainštalujte softvér na čistenie disku. Softvér musí byť nainštalovaný na serveri alebo počítači, ktorý je pripojený do rovnakej siete ako vaše digitálne kopírky. Ak ste na diskoch zakúpili softvér na čistenie, umiestnite disky do jednotky DVD počítača a spustite súbor "setup.exe". Ak ste stiahli softvér, nájdite súbor "install" alebo "setup.exe". Dvakrát kliknite na nastavenie alebo nainštalovanie súborov a pokračujte v inštalácii.

Spustite softvér na čistenie. Dvakrát kliknite na ikonu, ktorá bola vytvorená pre softvér na čistenie. V závislosti od softvéru, ktorý používate, budete musieť vybrať, ktorý pevný disk chcete softvér vyčistiť. Buďte istí, že vyberáte správny pevný disk, pretože čistenie disku je nezvratné.

Test na úspech. Akonáhle je softvér na čistenie dokončený, celá jednotka kopírovacieho stroja vrátane jeho operačného systému bude vymazaná. Ak kopírovací stroj zavádza a je schopný kopírovať, proces drhnutia nebol úspešný.

Odpojte kopírku. Aj keď je kopírovací stroj nepoužiteľný po vyčistení pevného disku, je bezpečnejšie odpojiť ho od zdroja napájania, aby sa nikto nepokúšal používať kopírovací stroj alebo odosielať tlačové úlohy.