Ako začať službu lekárskej prepravy

Anonim

Lekárska prepravná služba je podnik, ktorý poskytuje zdravotnú dopravu bez núdze. Potenciálni klienti zahŕňajú starších občanov, ľudí so zdravotným postihnutím a ľudí s nízkym príjmom, ktorí sú poistenci Medicaid. Služba lekárskej prepravy vedie ľudí na návštevy a od návštev lekárov, fyzikálnu terapiu a iné druhy lekárskych stretnutí. S rastúcou vyššou populáciou môže byť služba zdravotnej prepravy výnosným podnikaním.

Pozrite sa na súťaž. Je v meste ďalšia lekárska prepravná služba? Hoci väčšina miest má k dispozícii službu ambulancie 24 hodín denne, súkromná služba môže byť dobrou a cenovo výhodnou alternatívou pre ľudí, ktorí potrebujú lekársku prepravu

Napíšte dobre spracované podnikanie, ktoré presne vymedzuje, ako budete prevádzkovať svoju firmu. Zahrňte rozpočet, reklamný plán a marketingovú stratégiu.

Porozprávajte sa s bankérom o podnikateľskej pôžičke. Budete potrebovať dobrú kreditnú históriu. Možno budete potrebovať iné finančné dokumenty v závislosti od veľkosti vašej pôžičky. Bankár tiež bude chcieť vidieť váš obchodný plán.

Kúpte si prvé vozidlo pre službu. Najdôležitejšou vecou je dostať vozidlo s manuálnym alebo hydraulickým zdvihom, aby bolo možné umiestniť invalidné vozíky. Ak nemôžete brať invalidné vozíky, obmedzujete poskytovanú službu. Pamätajte, že nemusíte začínať flotilou dodávok alebo automobilov. Vaše prvé vozidlo môže byť použité, ak je v dobrom stave. Môžete si ju nainštalovať tak, aby zahŕňal výťah.

Urob si prvý ovládač, aby si mohol udržať náklady nižšie. Keď sa vaše podnikanie rozširuje, môžete si najať ďalších vodičov. Keď začnete najímať ostatných, vykonajte dôkladné kontroly na pozadí.

Poistite svoju firmu. Potrebujete automobilovú a profesionálnu zodpovednosť. Je to dobrý nápad dostať obaja od toho istého poisťovateľa; uľahčuje to, keď existuje nárok. Uistite sa, že máte dostatočné pokrytie. Nielen, že ste vodičom ľudí, tak aj nakladáte a vykladáte pacientov a pomáhate im chodiť tam a späť do kancelárií. S miliónmi vecí, ktoré sa môžu pokaziť, chcete mať dobré poistenie.

Rozhodnite sa, ako prijímať platbu. Prijatie kreditných kariet zabezpečí väčšiu platbu, ale musíte ich zaplatiť malým poplatkom. Prihláste sa do programu Medicaid, pretože to môže byť veľká časť vašej firmy. Vaše štátne oddelenie pre ľudské služby vám môže poskytnúť informácie o prijatí Medicaidu.

Propagujte novú službu zdravotnej prepravy. Získajte svoje meno v nemocniciach, domoch s opatrovateľskou službou a zariadeniach s podporou bývania. Umiestnite svoju firmu na žlté stránky. Navštívte miestne centrá seniorov a vládne agentúry pre starších ľudí.