Ako používať službu Amazon Pay for Your Business

Obsah:

Anonim

Amazon prekonal elektronický obchod, aby obsadil obrovský podiel na maloobchodnom trhu. So svojimi 90 miliónmi predplatiteľmi v Spojených štátoch, ktorí minú priemerne 1300 dolárov ročne, má Amazon solídnu zákaznícku základňu. Teraz, keď je k dispozícii veľa zásielok na dvojdňovú prepravu, primári zákazníci sa často rozhodnú nakupovať položky na Amazone a nie prostredníctvom iných webových stránok.

Jednou z najlepších možností nákupu na Amazon je to, že vaše platobné informácie sú bezpečne uložené, čo prináša väčšinu nákupov len niekoľko kliknutí. Toto nastavenie je perfektné v prostredí, kde zákazníci pravidelne nakupujú, ale mnoho online obchodov nemá nikde blízko tohto druhu opakujúcej sa zákazníckej základne. Ponúknutím služby Amazon Pay pri pokladne vám aj vaše malé firmy môžu ponúknuť pohodlie Amazon Pay pri zachovaní zákazníkov na vašej stránke. Ak máte záujem o zvýšenie predaja v tomto roku s viacerými spôsobmi platby, môžete zvážiť Amazon Pay.

Čo je Amazon Pay?

Amazon Pay debutoval v roku 2007, aby pomohol zákazníkom bezpečne platiť za nákupy mimo Amazonu. Keď zákazník kúpi z webu, ktorý má tlačidlo Amazon Pay, stránka používa informácie o platbe uložené v službe Amazon na spracovanie platby. Táto funkcia umožňuje zákazníkom nakupovať na viacerých stránkach bez zadávania informácií o kreditných kartách.

Ako používať službu Amazon Pay for Your Business

Ak chcete začať, prejdite na stránku pay.amazon.com a vyberte možnosť Obchodník. Spoločnosť Amazon vás požiada o informácie, ktoré vám pomôžu pri nastavovaní, a potom poskytnite doplnok, ktorý budete musieť nainštalovať, aby ste mohli fungovať. Akonáhle je na mieste, návštevníci vašich stránok uvidia tlačidlo na pokladni, ktoré im umožní zaplatiť pomocou služby Amazon Pay na svojom stolnom počítači alebo mobilnom zariadení.

Amazonské poplatky

Po inštalácii služby Amazon Pay budete za každú transakciu zaplatiť poplatok za spracovanie vo výške 2,9 percenta. K dispozícii je tiež 0,30 dolárov autorizačného poplatku. Podniky mimo územia Spojených štátov uhradia poplatok za spracovanie vo výške 3,9%.

Alternatívy k Amazon Pay

Spoločnosť Amazon Pay v priebehu rokov rastie v popularite, ale stále čelí tvrdej konkurencii zo strany PayPal, čo je ďalšia bezpečná platobná možnosť pre váš e-commerce business. Peňaženka Google, ktorá sa teraz nazýva Google Pay, je tiež životaschopnou platobnou možnosťou, a to najmä pre používateľov Android, ktorí majú svoje informácie uložené v spoločnosti. To všetko sú skvelé možnosti platby pre vašich zákazníkov. Služba PayPal dosahuje širšiemu publiku ako Amazon alebo Google Pay, pričom zaberá 67,5 percenta trhu, v porovnaní s 1,59 percentami pre Amazon.

Čím je zákazník priateľský k podnikaniu, môže proces platby, tým skôr zákazníci dokončia transakciu. Amazon Pay zahŕňa veľkú zákaznícku základňu spoločnosti Amazon a ponúka obchodom všetkých veľkostí možnosť prijímať informácie o platbe prostredníctvom svojho rozhrania a zároveň zvyšovať pohodlie zákazníka.