Formulár DD 250 Pokyny

Obsah:

Anonim

DD Form 250 je správa o kontrole a prijímaní materiálu (MIRR), ktorú požaduje ministerstvo obrany USA pre väčšinu zmlúv o dodávkach a službách. Tento formulár musíte vyplniť pri každom predložení služby, ak vaša zmluva obsahuje doložku DFARS 252.246-7000.

O DD Form 250

Ak ste získali pozíciu dodávateľa na ministerstve obrany a vaša zmluva obsahuje doložku DFARS 252.246-7000, musíte pri každej dodávke vyplniť a vydať materiálnu kontrolu a prijímať správu vláde. Tento formulár dokumentuje kontrolu, prijatie, prijatie a doručenie služieb alebo produktu.

Ak ste pripravený na dokončenie kontroly, musíte o tom informovať svojho inšpektora kvality alebo správcu zmluvy. Vláda vyžaduje, aby ste vopred informovali. Toto by nemalo byť kratšie ako dva pracovné dni pre zástupcov v štáte a viac ako sedem pracovných dní pre iné prípady. Ak neposkytnete dostatočné oznámenie, môže to mať za následok, že nebudete odoslaný v súlade so zmluvným dátumom alebo termínmi. Položky, ktoré vyžadujú inšpekciu, nemôžu byť odoslané alebo dodané bez kontroly a autorizácie kvality vlády.

Po obdržaní autorizácie a podpisu vášho inšpektora kvality a odoslaní alebo doručení svojej položky môžete faktúru odoslať na zaplatenie.

Dokončenie DD Form 250

Správu o kontrole a prijímaní materiálu musíte dokončiť pred jej vydaním na kontrolu pre vášho inšpektora. Tento formulár by mal vyplniť iba zadávateľ, nie subdodávatelia.

Zadajte identifikačné číslo nástroja obstarávania. Toto je číslo zmluvy, ktoré vám bolo poskytnuté, keď ste získali kontakt. Zadajte svoje číslo objednávky, dátum faktúry a počet stránok, ktoré sú zahrnuté v tomto prehľade. Číslo zásielky a odoslaný dátum môžete zadat 'len po spustení procesu odoslania.

Ak vaša zmluva obsahuje zľavy s vládou USA, zadajte tieto podmienky do riadku 5. Váš hlavný dodávateľ a spravovaný prostredníctvom číselných kódov sa vám tiež poskytnú pri uzatvorení zmluvy. Zadajte svoje odoslané a odoslané do miest, rovnako ako platbu a označené pre informácie. Tieto informácie by ste mali vyplniť podľa vašej zmluvy.

Vyplňte zoznam informácií, ktoré budú odoslané. Ak si nie ste istí, či máte k dispozícii vhodné kódy, kontaktujte svojho správcu zmluvy a požiadajte o pomoc. Poskytnite vyplnený formulár svojmu inšpektorovi kvality. Inšpektor preskúma vaše produkty a vyplní sekciu 21 správy.