Fax

Ako opraviť uviaznutý papier v zariadení Dell 1700

Obsah:

Anonim

Tlačiarne Dell 1700/1710 majú problémy s viacnásobným uviaznutím papiera. Zaseknutia sa rýchlo stanú tak častými, že používanie tlačiarne nie je možné. Riešenie je vo väčšine prípadov veľmi jednoduché a časť potrebná na vyriešenie problému je lacná. Objednávanie dielov a zásielky však chvíľu trvá. Ak potrebujete tlačiť teraz, pokyny tu umožnia aj netechnickej osobe zastaviť zaseknutie po piatich minútach, zdvojnásobiť životnosť dielu a udržať hotovosť v ruke trochu dlhšie.

Vypnite tlačiareň pomocou prepínacieho spínača na zadnej strane. Odpojte kábel volania, napájanie a údaje.

Vytiahnite zásobník papiera. Ak používate druhý zásobník, zdvihnite tlačiareň z nej a druhý zásobník nastavte stranou. Otočte tlačiareň na jej stranu.

Mali by ste vidieť čierne rameno v tvare T. Jedná sa o zostavu automatického kompenzátora.

Každý hrot T má gumové pneumatiky. Toto je váš problém. Pneumatiky sa opotrebujú a papier nezaberajú. Jemne sklopte pneumatiky z každého konca zostavy.

Teraz máte tri spôsoby, ako pokračovať. 1.) Ak sú len gumové, vyčistite pneumatiky jemným roztokom mydla. 2.) Ak sú pneumatiky opotrebované, otočte pneumatiky smerom dovnútra; tam je lepšie vlákno na vnútornej strane. 3.) Vymeňte pneumatiky za nové.

Odskrutkujte vyčistené, obrátené alebo nové pneumatiky na zostavu. Vráťte späť kroky na opačnej strane, aby ste znovu namontovali tlačiareň.

Tipy

  • Dell 1700 Feed Roller (pneumatiky) číslo dielu: J4465. Vyčistené pneumatiky nebudú trvať tak dlho, kým nebudú opotrebované. Obrátené pneumatiky trvajú tak dlho, ako nové pneumatiky.

    Ak máte v pláne udržať tlačiareň, skôr alebo neskôr budete potrebovať pneumatiky, aby ste si objednali pred zaseknutím papiera nepoužiteľnú tlačiareň.

Výstraha

Je veľmi lákavé, aby ste netrápili napájanie tlačiarne alebo nechajte káble na mieste počas opravy. Môže to spôsobiť zranenia.