Ako odoslať balík COD

Obsah:

Anonim

Americká poštová služba ponúka svojim zákazníkom niekoľko služieb, ako je rýchla zásielka. Jedna takáto služba: Collect on Delivery (Collect on Delivery (COD)), ktorá umožňuje príjemcom platiť za zásielky a poštovné v čase prijatia (CHSK môže byť voľbou, ktorú podnik ponúka kupujúcim svojho tovaru).

Presne adresujte svoju poštu. Umiestnite adresy odosielania a návratu na rovnakú stranu písmena alebo karty. Jasne napíšte alebo vytlačte tak, aby bola adresa čitateľná.

Vyberte možnosť odoslania alebo odoslania balíka, listu alebo dokumentu. Služba Express Mail, prioritná pošta a prvotriedna pošta majú niekoľko možností.

Vypočítajte náklady na poštovné. Pridajte poistenie alebo použite ďalšie služby na ochranu a potvrdenie doručenia pošty.

Vyplňte formulár 3816 a priložte ho nad adresu doručenia a napravo od spiatočnej adresy. na balíky priložte ju na ľavej strane doručenej adresy. Príjemca musí uhradiť hotovosťou alebo osobnou šekovou kartou pri dodaní tovaru. Použite Collect on Delivery s poštovou službou Express Mail, prvotriednou poštou a balík služieb. Zaplaťte poštovné a poplatky za poštovné a iné poplatky v čase odoslania.

Tipy

  • Poštové poistenie môže poskytnúť pokrytie až do výšky 5 000 USD za stratené alebo poškodené predmety.

Výstraha

Maximálna zberateľná čiastka pre platby za Collect on Delivery je 1 000 USD.