Ako napísať list, aby som sa predstavil svojim zákazníkom

Anonim

Keď prvýkrát otvoríte firmu, jedna z vecí, ktoré musíte urobiť od začiatku, je inzerovať, aby zákazníci vedeli, kto ste, kde ste a čo robíte. Jeden spôsob, ako to dosiahnuť, je napísať list, aby ste sa predstavili zákazníkom. Títo zákazníci môžu byť priatelia, rodina alebo členovia komunity, o ktorých sa domnievate, že budú mať prospech z produktov, ktoré máte k dispozícii.

Otvorte svoj program na spracovanie textu v počítači. Kliknite na "Nový dokument". Nastavte veľkosť stránky, okraje a písmo pre svoj list. Najbežnejší spôsob formátovania obchodného listu je v blokovom formáte. Upravte okraje tak, aby celé písmeno bolo odôvodnené vľavo a použite jednotlivé medzery. Použite dvojité oddelenie medzi odsekmi. Typickým typom firmy je Times New Roman vo veľkosti 12.

Napíšte o svojej firme. Povedzte svojmu zákazníkovi názov vašej spoločnosti, kde sa nachádzate, ako dlho ste v podnikaní a prečo ste sa rozhodli otvoriť svoju firmu. Informujte zákazníka o tom, aký druh hodnoty ponúknete im a miestnej komunite.

Opíšte podrobnosti o povahe vašej firmy. Povedzte o spoločnosti alebo organizácii ao typoch produktov, ktoré ponúkate.

Vysvetlite zákazníkovi, prečo je nákup od vás lepší ako nákup od vašich konkurentov.

Dajte zákazníkom dôvod, aby si vás vybrali. Nechajte čitateľa vedieť, ako ušetríte peniaze a čas a vysvetlite, prečo je váš produkt nevyhnutný. Ponúknite svojim zákazníkom riešenia problémov a problémov, ktorým môžu čeliť.

Povzbudzujte zákazníka, aby navštívil vaše podnikanie tým, že ponúka veľkolepé otvorenie, otvorený dom alebo nejaký typ kupónu. To tiež dáva vášmu listu zostávajúcu silu, čo znamená, že zákazníkovi poskytne dôvod, aby si váš list uchoval, ak existuje konkrétny dátum alebo špeciálna ponuka.

Používajte "vy" a "svoj" na vybudovanie dôvery zákazníkov a dajte im vedieť, že vaša túžba spoznať ich príde pred vašou túžbou predať produkt.

Informujte svojich zákazníkov o tom, ako môžu nakupovať z vašej firmy. Dajte im vedieť, či máte online účasť a či si môžu zakúpiť produkty online alebo cez telefón.

Ďakujeme zákazníkovi za to, že ste si prečítali Váš list. Nechajte svojich zákazníkov vedieť, že ich čas je cenený a že dúfate, že ich čoskoro uvidíte.